Joyce-House Smilde

Bonkelaar

Bonkelaar heeft twaalf woonplekken met elk een eigen badkamer met douche en toilet. Het pand is van oorsprong een kerk waardoor unieke ruimten ontstaan, verschillend in vorm en grootte.

In de twee gezamenlijke woonkamers combineren we verschillende vormen van zinvolle daginvulling en wonen. Er is een ruime keuken en een fijne tuin rondom. Naast de locatie kunnen onze bewoners gebruik maken van een openbare speeltuin met voor hen geschikte toestellen. In het gebouw is een snoezelruimte.

Twaalf bewoners hebben hier een fijne woon- en/of logeerplek. We bieden specifieke medische (beademings)zorg, epilepsie, sondevoeding e.d. Ook bewoners met een lichter profiel kunnen op deze locatie komen wonen. De logees wonen voor een deel thuis en voor een deel bij Joyce-House en maken gebruik van de zorg en faciliteiten die er zijn.

We bieden intern een zinvolle daginvulling (dagbesteding). Het is ook mogelijk externe dagbesteding te (blijven) volgen. Dit is maatwerk en sluit aan bij de individuele wensen en behoeften.