Werken bij

Goede zorg voor onze cliënten staat voorop. Iedere collega draagt hier vanuit de eigen kennis en vaardigheden aan bij. Joyce-House is een organisatie die werkplezier hoog in het vaandel heeft. We verwachten van onze medewerkers dat ze dit ook uitstralen.

Medewerkers zijn betrokken; bij de zorg maar ook bij elkaar. En door hoe we het werk hebben ingericht houden we de lijnen kort. Ieder team wordt aangestuurd door een teamleider. De rollen zijn goed verdeeld zodat alle  bewoners niet alleen zorg maar ook gerichte aandacht krijgen.

De sfeer op de locatie is huiselijk en gezellig. Dat voel je meteen bij binnenkomst. Ouders en verwanten zijn welkom en hebben een vast aanspreekpunt.  Dit zorgt ervoor dat iedere collega zich kan richten op zijn eigen taken.

We besteden veel aandacht aan scholing en bieden diverse opleidingsmogelijkheden aan.

Spreekt dit je aan en wil je ook bij het Joyce-House team horen? Bekijk dan onze vacatures.

Leerbedrijf

Joyce-House is een erkend leerbedrijf voor MBO 3 en 4 en HBO studenten.

We bieden leer-werkplekken aan op iedere locatie voor BBL, BOL en zijinstromers met uitstekende arbeidsvoorwaarden en begeleiding.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator Klara Dijkstra via k.dijkstra@joyce-house.nl of bel via 06-573 21 003.

Bekijk hier onze certificering

Betaalde ouderparticipatie

In 2020 is Joyce-House gestart met betaalde ouderparticipatie in de zorg. Dit betekent dat het mogelijk is dat ouders bij ons in dienst treden. We zien met de inzet van ouderparticipatie meerwaarde voor de teams, de bewoners, ouders/verwanten en onze bedrijfsvoering.

Hoe waardevol dat is zien we in de praktijk. De ouder hoeft de dagelijkse zorg niet meer alleen te dragen en ervaart van dichtbij hoe de dagen bij Joyce-House verlopen. Ouder en kind houden meer contact, de ouder wordt gesteund door professionals, het kind ziet de eigen ouder ook in zijn eigen ‘huis’ en met de ouder hebben we een betrokken ervaringsdeskundige in huis.

Ons initiatief wordt landelijk enorm positief ontvangen. Lees meer over de publicaties.

+ Artikel Bart/Marjon

+ Interview met VGN

+ Artikel in Markant

+ Filmpje RTL-4